Saturday, 7 January 2012

my favourite song


     ini ialah lagu favourite aku,...lagu best tau..cuba lar korang dgr lau tk percaya..hihi..meh nk cerita skit lagu ni kisah apa...adoii cerita dia sedih gila..tjk dia KAL HO NA HO haiya bila tgk citer dia msty n confirm korang nangis kluar air mata drh..uwaaaa....alah korang pon dah jemu kn tgk cter ni..cter ni dah byk kali kluar kt tv3..adoiii cerita dia berkisar tentang seorang laki yg sanggup berkorban untuk org yg dia cintai ..dia sanggup merana semata mata nk tgk girl tu bahagia...laki ni menghidap jantung...last skali laki tu mati n girl tu berkahwin dgn org yg d cintainya...ceewah pandainya aku bercerita....haha aku pakar bab2 cerita ni....lau bleh aku nk jd pengarah filem..ahh gitu plak...haha...k arr aku nih bkn panda sgt menulis blog..ok syg kita smbg lain plop ok..bubye my darling semua...kiss skit..muachhhhhh..                                                    

Friday, 6 January 2012

sshh


helllo...
             hai you all,ari ni first time feeya main blog...tnih pon kwn feeya yg tolong buatkn untuk feeya,feeya knl dia lam facebookis..dia baik tau btw i love you ashirah abdullah asif n tq sgt2 sbb tolong buatkn feeya blog syg..nnt lau awk nk mntk tolong feeya seribu kali feeya sudi tolong yunk..ok kita tutup cerita sal ashirah nnt dia tgh mkn batuk plak dia..hihi..ari ni feeya ase happy giler sbb dpt on9 lama2...sbb thn ni feeya exam pmr..so scary..stress giller masuk form3...kelmarin feeya kna denda dgn cikgu sj..adoii skt lutut feeya sbb kna berdiri d luar kls..malu pon ada jgk sbb benda ni tersebar dkt kwn2 feeya yg ddk kls lain..tp tkpe reda je lar..muahaha..but mt feeya suka sgt..sbb cikgu yg mengajar mt feeya baik gila..dia ajar basics form2 kelmarin...feeya nih pelupa tu dia ajar blk tu....yg bm tu feeya tk suka skit..sbb feeya suka cikgu yg mengajar bm form2 dulu,naik form3 cikgu lain plak yg ajar..kurang fhm lar skit...  but time rehat tu yg buat feeya happy sbb ase bleh rehatkn otak kjp....ceewah...but sbelum tu feeya tk reti lar nk edit blog mcm korang..tu lar psl feeya tk main blog..feeya juz lyn fb n twitter je...tu jer yg feeya tau..lam fb feeya lbh suka wtw drpd chat..sbb laki suka menggatal tk tentu psl lau lyn chat diaorg..eh lari tajuk laaa plak feeya ckp ni...tkpe2..today,feeya dpt on9 lama sbb 2org sister feeya tkde..ntah kemana laaa diaorg prgi......feeya tk mnt kluar umah ni..hihi..k arr korang tu jer yg feeya dpt post ai ni...k bye...